HERROEPINGSRECHT

Nadat  bestelde artikelen ontvangen zijn, heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen of te ruilen voor een andere maat.  De retour gestuurde artikelen dienen ongedragen te zijn in in originele verpakking te zijn. Op deze pagina vindt u meer informatie over het retourneren van artikelen, het terugontvangen van de betaling en hoe het artikel kan worden geruild.  Controleer alsjeblieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is dan verzoeken wij dit zo spoedig mogelijk te melden bij info@scottish-highlander.nl

 

RETOUR STUREN VAN ARTIKELEN KAN:

  • binnen de herroepingstermijn van 14 dagen
  • als het artikel in originele staat is in de originele verpakking

 

Wij verzoeken u het product eerst goed te passen en beoordelen voordat het gedragen wordt. Schoenen mogen binnenshuis worden gepast, mochten deze buiten zijn gedragen kunt ze ze niet meer ruilen.  Kleding die retour wordt gestuurd en is gedragen is niet meer voor nieuw te verkopen. Hierop brengen we kosten in rekening  voor de waardevermindering. De hoogte van de waardevermindering zal per retour worden beoordeeld. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u het product in bezit heeft gekregen.

 

Om het herroepingsrecht uit te oefenen moet je:

Scottish Highlander

Ettenlaan 2

9451 KP te ROLDE

TEL 06 52 50 52 14

Email: info@scottish-highlander.nl 

via post of email op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Dit kan via het te downloaden herroepingsformulier. Het artikel dient uiterlijk binnen 14 dagen na het melden van de herroepingsrecht de producten terug te sturen.

Uitsluiting herroepingsrecht

 

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor :

- Producten die voor de klant op maat zijn gemaakt of zijn aangepast op verzoek van de klant. 

 

Terugstorttermijn van het aankoopbedrag

In geval van een herroeping ontvang je alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat je hebt aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. 

Wanneer men een bestelling wil retourneren dient u een email te sturen naar info@scottish-highlander.nl

U ontvangt van ons daarop een retourlink waarmee het pakket vanuit Nederland kosteloos aan ons geretourneerd kan worden.  Wanneer het pakket vanuit het buitenland aan ons wordt geretourneerd dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening.

Retouradres:

Scottish Highlander

Ettenlaan 2

9451 KP ROLDE

Retour gestuurde artikelen die we binnen krijgen en niet voldoen aan de voorwaarden vallen niet buiten de betalingsverplichting. Ook kunnen wij in dat geval besluiten om toekomstige bestellingen niet meer in behandeling te nemen. Neem in geval van twijfel contact op met onze klantenservice.